V decembri proti Kličkovi bude stačiť jedna vydarená rana, tvrdí Mormeck

NETKY.SK • 25 Október 2011, 20:48 • 2 min
V decembri proti Kličkovi bude stačiť jedna vydarená rana, tvrdí Mormeck

V decembri proti Kličkovi bude stačiť jedna vydarená rana, tvrdí Mormeck

slovakia

left justify in out

img

Boxerovi Jeanovi-Marcovi Mormeckovi pred decembrovým súbojom o titul WBO v ťažkej hmotnostnej kategórii proti Vladimirovi Kličkovi sebavedomie rozhodne nechýba. Francúzsky pästiar uviedol, že na víťazstvo mu bude stačiť jedna vydarená rana.

Tridsaťpäťročný ukrajinský boxer bude 10. decembra v nemeckom Düsseldorfe proti Mormeckovi obhajovať tituly WBA, IBF, IBA a WBO v ťažkej váhe. "Rozdrvím mu tvár. Jeho doterajší súperi nerobili to, čo bolo potrebné," nechal sa počuť Mormeck, ktorý má v zbierke titul v poloťažkej váhe pod hlavičkou WBC a WBA. Súčasne má bilanciu 36 víťazstiev s 22 knokautmi a štyrmi prehrami.

Pre suverénneho Klička to bude prvý súboj v ringu od júlového triumfu nad Britom Davidom Hayem. Jeho pozoruhodná osobná štatistika hovorí o 56 výhrach a troch prehrách, pričom 49-krát využil možnosť predčasného ukončenia súboja spôsobom K.O.

"Mormeck berie tento súboj vážne, rozhodne vie, čo hovorí. Porovnal by som ho s Mikom Tysonom, pretože v ringu nikdy nerobí krok späť ako napríklad David Haye," reagoval menej konfrontačne Kličko, ktorý by mal mať v ringu hmotnostnú prevahu okolo 15 kg.

Zdroj: TASR/AP, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies