V Dámóci zabíjal otrávený alkohol, počet obetí stúpol na štyri

NETKY.SK • 7 November 2017, 15:14 • 2 min
V Dámóci zabíjal otrávený alkohol, počet obetí stúpol na štyri

BUDAPEŠŤ - Počet obetí požitia otráveného alkoholu koncom minulého týždňa v obci Dámóc na severovýchode Maďarska stúpol na štyri po tom, ako v utorok v nemocnici v Miškovci zomreli ďalší dvaja pacienti. Nemocnica pre agentúru MTI uviedla, že hospitalizovaní s otravou sú ešte štyria ľudia.

slovakia

left justify in out

Podľa riaditeľa univerzitnej nemocnice v Miškovci Sándora Tibu boli dvaja pacienti v kritickom stave na toxikologickom oddelení a boli pripojení na umelé dýchanie. Ich stav sa ani napriek intenzívnej starostlivosti nezlepšoval. Pravdepodobnou príčinou otravy bol zrejme metylalkohol, dodal riaditeľ.

 

Hovorca polície Boršodsko-abovsko-zemplínskej župy Attila Janasószki uviedol, že záchranári v piatok informovali o viacerých prípadoch podozrenia z otravy v obci Dámóc. Na mieste zomrela 68-ročná žena a 14-ročný chlapec zomrel po prevezení do nemocnice.

 

Policajti zadržali miestneho muža, ktorý je podozrivý z predaja otráveného alkoholu, a neskôr aj ďalšieho muža z obce Lácacséke, od ktorého alkohol pochádzal, dodal hovorca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies