V DAC s trénerom Maričom odchádzajú aj asistenti Praženica a Računica

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 16:04 • 2 min
V DAC s trénerom Maričom odchádzajú aj asistenti Praženica a Računica

DUNAJSKÁ STREDA - Okrem trénera Tomislava Mariča piatkovým stretnutím záverečného 33. kola Fortuna ligy 2015/2016 v Ružomberku končí pôsobenie v DAC Dunajská Streda aj dvojica jeho asistentov - Karol Praženica a Dean Računica. Informoval o tom klub na oficiálnom webe.

slovakia

left justify in out

"Podobne ako v prípade hlavného trénera, 30. júna 2016 končí kontrakt aj dvojici asistentov - Karolovi Praženicovi a Deanovi Računicovi. Po dohode s vedením DAC-u ani u jedného z nich nedôjde k predĺženiu zmluvy, dnes tak budú naposledy spolu viesť mužstvo v stretnutí 33. kola Fortuna ligy v Ružomberku. Dean Računica k nám prišiel spoločne s hlavným trénerom v januári 2015, 46-ročný Chorvát bol Maričovým asistentom počas celého jeho pôsobenia v DAC. Karol Praženica spolupracoval s trénerským štábom už počas jari 2015, vtedy v pozícii skauta a pozorovateľa súperov. Asistentom trénera Mariča sa stal vlani v lete, pred štartom aktuálnej sezóny. Deanovi Računicovi aj Karolovi Praženicovi ďakujeme za služby, ktoré odviedli v prospech nášho klubu a do budúcnosti im želáme mnoho úspechov," uviedol DAC v správe na fcdac.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies