V ČR skrachovala druhá cestovka, CK monmare bola na trhu len pol roka

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 10:27 • 2 min
V ČR skrachovala druhá cestovka, CK monmare bola na trhu len pol roka

PRAHA - Česká cestovná kancelária CK monmare travel sa stala druhou tohtoročnou obeťou medzi cestovnými kanceláriami. Menšia spoločnosť, ktorá má v zahraničí okolo 80 turistov, vyhlásila úpadok. Cestovná kancelária pritom pôsobila na trhu len od februára tohto roka. Informoval o tom server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

"Vzhľadom na slabé predaje a ceny na trhu sme neboli schopní situáciu ďalej udržať a musíme ukončiť činnosť," zdôvodnila cestovná kancelária, ktorá sa špecializovala na pobytové zájazdy pri mori, poznávacie zájazdy po Európe a zájazdy pre priaznivcov aktívneho trávenia dovolenky. Po CK Conti, ktorá ukončila činnosť v máji pre finančné problémy, ide o druhú cestovnú kanceláriu, ktorá v tomto roku nezvládla svoje podnikanie.

 

CK monmare travel má v zahraničí 86 turistov, z toho 21 je v Turecku a 65 v Bulharsku. Pobyty aj spiatočné letenky majú uhradené, pobyty dokončia v riadnom termíne a repatriácia nebude potrebná. No klienti, ktorí mali odletieť v stredu 9. júla do Turecka, už neodcestujú. Cestovná kancelária spolupracuje s poisťovňou Generali a ako oznámila, bude klientov kontaktovať a informovať o postupe uplatnenia si nároku v poisťovni.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies