V Cottbuse napadli mladí migranti muža, lebo jeho žena im neprejavila dostatok úcty

NETKY.SK • 20 Január 2018, 06:13 • 2 min
V Cottbuse napadli mladí migranti muža, lebo jeho žena im neprejavila dostatok úcty

Neuveriteľná situácia sa stala na východe Nemecka pri poľských hraniciach v meste Cottbus. Pred obchodným domom Blechcen-Carré došlo k incidentu medzi nemeckým manželským párom a tromi mladými Sýrčanmi, pri ktorom migranti vytiahli aj nôž.

slovakia

left justify in out

Incident sa udial, keď chceli muž (51) s manželkou (43) vstúpiť do obchodu. Vtedy sa zjavila trojica mladých Sýrčanov, ktorí požadovali, aby ich manželia nechali ísť ako prvých, vyhlásila policajná hovorkyňa. Vzápätí ženu požiadali, aby im preukázala rešpekt. Keď žena odmietla, mladíci vo veku 14, 15 a 17 rokov napadli jej muža. Jeden z nich dokonca vytiahol nôž, našťastie zasiahli okoloidúci a mužovi pomohli. Polícia, ktorá prišla na miesto činu, potom sýrskych utečencov zadržala. Štrnásťročný chlapec bol polícii známy aj z predchádzajúcich výtržností.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies