V Colorade bude prvý Halloween po legalizácii marihuany, polícia varuje rodičov

NETKY.SK • 31 Október 2014, 08:03 • 2 min
V Colorade bude prvý Halloween po legalizácii marihuany, polícia varuje rodičov

LOS ANGELES - Polícia v meste Denver v americkom štáte Colorado odporučila rodičom, aby skontrolovali sladkosti, ktoré ich deti vyzbierajú počas dnešného sviatku Halloween - aby sa uistili, že neobsahujú marihuanu. S odvolaním sa na miestnych predstaviteľov o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Tento rok je prvý Halloween po legalizácii marihuany v Colorade a úrady sa obávajú, že "potraviny" obľúbené medzi jej užívateľmi sa môžu pomýliť s čokoládou či inými pochutinami.
      

"Navrhujeme rodičom, aby preverili sladkosti v záujme uistenia sa, že sú vo svojich originálnych baleniach, a nie len v obale na zips," povedal pre DPA seržant Steve Warneke z policajného oddelenia v Denveri. Rodičia by mali byť obozretní a odstrániť akékoľvek sladkosti v baleniach, ktorými už bolo nejakým spôsobom manipulované či boli upravované. "Ak máte nejaké pochybnosti, vyhoďte to," odporučil Warneke.
      

Americký štát Colorado legalizoval marihuanu v januári tohto roka po tom, čo voliči v referende rozhodli o povolení rekreačného užívania tejto drogy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies