V Číne sa stal už druhý úraz pri nabíjaní iPhonu

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 17:22 • 2 min
V Číne sa stal už druhý úraz pri nabíjaní iPhonu

PEKING - Ďalší čínsky používateľ smartfónu iPhone utrpel vážne zranenia elektrickým prúdom, keď nabíjal zariadenie nabíjačkou, neschválenou výrobcom. Informovala dnes o tom tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročného muža previezli do nemocnice v Pekingu, kde stále leží v kóme. Jeho sestra pre noviny Beijing Evening povedala, že bola k bratovi otočená chrbtom a zrazu ho počula kričať. Potom ho uvidela zvíjať sa od bolesti na dlážke. Prípad sa stal 8. júla. Zásah elektrickým prúdom dostala aj mužova sestra, keď telefón odpojila od nabíjačky. Neutrpela však zranenia. Podľa privolaných lekárov jej brat utrpel zástavu srdca. Dýcha samostatne, ale neprebral sa ani týždeň po incidente.

Spoločnosť Apple v pondelok informovala, že vyšetrí informácie o smrti 23-ročnej Číňanky, ktorá zomrela 11. júla po zásahu elektrickým prúdom, keď telefonovala z mobilného telefónu, kým sa dobíjal. Údajne tiež použila výrobcom neschválenú nabíjačku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies