V Číne sa možno znova začne obchodovať s Bitcoinmi

NETKY.SK • 30 Október 2017, 11:00 • 2 min
V Číne sa možno znova začne obchodovať s Bitcoinmi

PEKING – Dňa 24.októbra sa skončil 19. národný kongres Komunistickej strany Číny, čo bola najdôležitejšia konferencia v Číne v tomto roku. Po skončení konferencie sa zrušili aj niektoré dočasné nariadenia a regulácie. Jednou z nich by malo byť aj zrušenie obchodovania s Bitcoinmi v Číne.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nová platforma na obchodovanie s kryptomenami ZB.com včera oznámila, že všetky obchodné funkcie budú k dispozícii od 1. novembra. Používatelia si môžu zaregistrovať účty a vložiť na ne prostriedky.

 

img

 

Platforma ZB.com tvrdí, že ľudia z celého sveta, vrátane Číny, môžu u nich slobodne vymieňať a obchodovať s kryptomenami. Stránka je v čínskom a anglickom jazyku.

 

Možno je predčasné hovoriť o tom, že regulácia obchodovania s Bitcoinmi a inými kryptomenami je neplatná. Možno bude táto platforma čoskoro zatvorená alebo zrušená čínskou vládou. Objavili sa však aj hlasy, že za platformou stojí práve komunistická vláda.

 

img

 

Populárne offline obchodovanie

Zatiaľ nikto presne nevie, čo sa stane po 1. novembri. Je to dobrá správa, ak sa potvrdí, že čínski obchodníci budú môcť opäť obchodovať s Bitcoinom. Po tom, ako čínska vláda zrušila činnosť čínskym burzám, začali ľudia obchodovať s Bitcoinom cez Taobao, čo je čínska verzia eBay, ktorá patrí pod Alibaba Group, Wechat chatting group a QQ chatting group. Offline obchody sa tak stali obľúbenými medzi čínskymi obchodníkmi s Bitcoinmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies