V Cigli sa konal 35. ročník futbalového turnaja SNP, hral aj R. Fico

NETKY.SK • 26 Júl 2010, 07:22 • 2 min
V Cigli sa konal 35. ročník futbalového turnaja SNP, hral aj R. Fico

V Cigli sa konal 35. ročník futbalového turnaja SNP, hral aj R. Fico

slovakia

left justify in out

Za nepriaznivého daždivého počasia sa dnes v hornonitrianskej partizánskej obci Cigeľ uskutočnil jubilejný 35. ročník Futbalového turnaja SNP.
"Je to jedno z dvoch športovo-spoločenských podujatí, ktorými si Cigeľčania pravidelne pripomínajú SNP, do ktorého sa aktívne zapojili desiatky obyvateľov obce," uviedol starosta obce Štefan Mjartan. V zime v obci organizujú známy turistický Pochod vďaky SNP.
Najskôr sa medzi sebou stretli štyri družstvá aktívnych futbalistov. Okrem domácich to bolo družstvo z partnerskej obce Vikýřov v Českej republike a reprezentanti dvoch susedných obcí Koš a Sebedražie.
Spestrením turnaja bol tak ako každý rok exhibičný futbalový zápas. Nastúpili v ňom domáci futbaloví veteráni proti bývalým československým reprezentantom a poslancom Národnej rady SR. Boli medzi nimi expremiér Robert Fico, ďalej Dušan Galis, Tibor Babčan, Štefan Maixner, Martin Obšitník, Ladislav Petráš, Miloš Glonek a ďalší. Cigeľčania im podľahli hladko 6 : 1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies