V cigánskej osade zhorelo šesť príbytkov

NETKY.SK • 26 December 2017, 10:54 • 2 min
V cigánskej osade zhorelo šesť príbytkov

BANSKÉ/PREŠOV - Vranovskí hasiči zasahovali v noci na utorok pri požiari v obci Banské (okres Vranov n/Topľou). Ako agentúru SITA informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Prešove, požiar vypukol po 4. hodine ráno v miestnej osade.

slovakia

left justify in out

Zasahovalo osem hasičov s tromi kusmi techniky. „Rozoberaných bolo šesť jednoduchých stavieb, hasiči následne zlikvidovali malé ohniská požiaru,“ uviedol operačný dôstojník. Zásah skončili pred desiatou hodinou. Zranené osoby neboli hlásené, škodu predbežne vyčíslili na približne 5 000 eur. Príčina vzniku požiaru zatiaľ nie je známa.

Počas sviatkov zatiaľ prešovskí hasiči inak nezaznamenali žiadne vážne zásahy. Na Štedrý deň vyťahovali zapadnuté vozidlo, odstraňovali popadané stromy a v obci Výrava (okres Medzilaborce) zasahovali aj pri požiari elektroinštalácie v rodinnom dome. Počas 1. sviatku vianočného zase asistovali pri odstraňovaní následkov troch dopravných nehôd, ale aj pri otváraní zabuchnutých dverí bytu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona