FOTO V Čiernom Brode horelo luxusné auto

NETKY.SK • 12 Január 2016, 16:45 • 2 min
FOTO V Čiernom Brode horelo luxusné auto

GALANTA – V obci Čierny Brod v okrese Galanta horelo v noci z nedele na pondelok luxusné vozidlo Audi A8. K požiaru došlo krátko po polnoci a prípad vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Požiar si všimol samotný majiteľ vozidla, ktorý sa ho okamžite pokúsil uhasiť. Na miesto dorazili aj príslušníci Hasičského záchranného zboru z Galanty, ktorým sa požiar luxusného vozidla Audi A8 podarilo lokalizovať a zlikvidovať v priebehu 20 minút. Ďalšie zaparkované vozidlá oheň nepoškodil.

 

"K požiaru došlo včera ráno asi pol hodinu až hodinu po polnoci. Na mieste bol prítomný zisťovateľ príčin požiaru, ktorý uviedol, že išlo pravdepodobne o úmyselné podpálenie auta Audi A8 horľavou látkou. Na vozidle vznikla škoda 45 tisíc €. Polícia vykonala obhliadku miesta činu a začala trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci," povedala pre netky.sk trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies