V cieli prvej etapy Medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaže 2016 je všetkých osem Slovákov

NETKY.SK • 12 Október 2016, 18:34 • 2 min
V cieli prvej etapy Medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaže 2016 je všetkých osem Slovákov

NAVARA - Na štart prvej etapy 91. ročníka FIM Medzinárodnej šesťdňovej motocyklovej súťaže - ISDE 2016, sa postavilo šesť slovenských jazdcov - mužov a dve ženy. Všetkých osem slovenských pretekárov absolvovalo úvodnú etapu, pričom najvyššie z nich je Thomas Hostinský, ktorý je v triede C2 na priebežnej 7. priečke.

slovakia

left justify in out

V prvý deň bola na programe 300 km dlhá etapa so šiestimi suchými až prašnými rýchlostnými skúškami. Tím BMT Gottbros team je na priebežnej 13. priečke, Husqvarna Gottbross team figuruje na 55. pozícii. Prvé miesto zatiaľ patrí španielskemu tímu RFME Team1.

 

Katarína Juríčková a Karin Hostinská štartujú v súťaži World women trophy team. Ani oni nechýbali v cieli prvej etapy, hoci mali na štarte menšie problémy.

 

Juríčková je po prvej etape na 16. mieste, Hostinská je o tri pozície nižšie. V ženskej kategórii priebežne vedie Austrálčanka Tayla Jonesová. Austrálsky tím je zároveň na prvom mieste pred Španielkami a Nemkami.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies