V čiastočnej prevádzke je dnes šesť lyžiarskych stredísk

NETKY.SK • 12 December 2015, 09:59 • 2 min
V čiastočnej prevádzke je dnes šesť lyžiarskych stredísk

BRATISLAVA - Počas dnešného dňa je v čiastočnej prevádzke šesť slovenských lyžiarskych stredísk. Ako agentúru SITA informovala Ľubica Styková zo spoločnosti SITOUR, sneh je prevažne technický. Výška snehu dosahuje v priemere 20 až 40 cm, cez noc pripadlo vo vyšších polohách do päť centimetrov nového snehu. Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré.

slovakia

left justify in out

Vo Vysokých Tatrách sú k dispozícii zjazdovky Turistická, Junior a Interski na Štrbskom Plese, v Tatranskej Lomnici zjazdovka Štart – východ. V Nízkych Tatrách sa lyžuje na Donovaloch v časti Záhradište, kde upravili 1,2 km zjazdoviek, v Jasnej a na Chopku juh pripravili 13 km lyžiarskych tratí. V Západných Tatrách, na Roháčoch – Spálenej, premáva sedačková lanovka a upravili tu dve dvojkilometrové zjazdovky. V prevádzke je aj lyžiarske stredisko Litmanová v Pieninách. "Podobne ako minulý rok pozorujeme neskorší nástup lyžiarskej sezóny, najbližší týždeň nepredpokladáme prevádzku vo viac ako desiatich strediskách. Len v prípade výraznejšieho ochladenia ohlásili otvorenie koncom budúceho týždňa zatiaľ Kubínska hoľa, či Ski Bachledova," ukončila Styková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies