V Chile nedohrali ligový šláger,hráča trafil do hlavy predmet z hľadiska

NETKY.SK • 28 Október 2013, 14:19 • 2 min
V Chile nedohrali ligový šláger,hráča trafil do hlavy predmet z hľadiska

SANTIAGO DE CHILE - Nedeľňajší šláger 12. kola čílskej futbalovej ligy medzi dvoma tradičnými klubmi Universidad de Chile a Universidad Catolica museli rozhodcovia predčasne ukončiť po tom, čo stredopoliara hostí Fernanda Menesesa zasiahol predmet vhodený z hľadiska.

slovakia

left justify in out

Rozhodca Enrique Osses stopol stretnutie v 56. minúte a rozhodol sa ho napokon nedohrať pre nedostatočnú bezpečnosť na štadióne. Zápas, v ktorom Universidad Catolica viedla pred 45-tisíc divákmi na Národnom štadióne v Santiagu gólom Miroševiča z 45. minúty 1:0, by mali dohrať v pondelok pred prázdnymi tribúnami.

Meneses nemohol pokračovať v hre pre zranenie hlavy. Podľa prezidenta Catolicy Jaimeho Estevesa trafila hráča rolka toaletného papiera. S verdiktom, že by sa mal zápas dohrávať v pondelok od 56. minúty, nebol klubový šéf spokojný. "Meneses je v opatere lekárov. Chýba nám jeden hráč, ktorý sa stal terčom útoku. Sme obete. Je nemožné, aby sme zajtra hrali," citovala Estevesa agentúra Sinchua.

Video s incidentom, názor si urobte vlastný:




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies