V charitatívnom zápase UNICEF sa predstavia hráči svetovej extratriedy

NETKY.SK • 26 Október 2015, 16:42 • 2 min
V charitatívnom zápase UNICEF sa predstavia hráči svetovej extratriedy

MANCHESTER – V polovici novembra bude ďalšia reprezentačná prestávka a na Old Trafforde sa uskutoční benefičný zápas, v ktorom nastúpia hráči naozaj zvučných mien.

slovakia

left justify in out

Organizátorom charitatívneho zápasu na podporu detského fondu UNICEF je legendárny David Beckham a povedať, že na trávniku sa objavia hráči zvučných mien, by bolo slabé slovo.

Zápas pre deti sa uskutoční 14. novembra 2015 na štadióne Old Trafford, kde Beckham strávil podstatnú časť svojej kariéry. Nastúpi v ňom výber Veľkej Británie a Írska pod vedením Sira Alexa Fergusona proti výberu sveta Zinedina Zidana pod vedením Carla Ancelottiho.

Oficiálna internetová stránka Manchestru United zverejnila mená hráčov, ktorí sa zúčastnia tejto charitatívnej akcie. Vo výbere Veľkej Británie a Írska sa predstavia legendy Manchestru United, Arsenalu, Liverpoolu či Chelsea. Vo výbere sveta figurujú také mená ako Cafu, Figo, Ronaldinho či Patrick Vieira.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies