V Chabarovskom kraji sa zrútil vrtuľník Mi-8: Posádka len zázrakom prežila!

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 12:49 • 2 min
V Chabarovskom kraji sa zrútil vrtuľník Mi-8: Posádka len zázrakom prežila!

MOSKVA - V Chabarovskom kraji na ruskom Ďalekom východe sa dnes zrútil vrtuľník typu Mi-8, uviedla pre agentúru ITAR-TASS hovorkyňa miestnej pobočky Vyšetrovacieho výboru Oxana Polšakovová. Podľa prvých správ všetci na palube prežili.

slovakia

left justify in out

Stroj podľa hovorkyne smeroval na hasičskú misiu do okresu Verchnebureinskij. "Príčina havárie sa vyšetruje, počet zranených sa zisťuje," povedala hovorkyňa. Podľa miestneho hasičského zboru všetci na palube prežili. "Šéf riadenia letovej prevádzky v Chabarovskom kraji nadviazal kontakt s vrtuľníkom... Posádka oznámila, že všetci sú nažive," povedal hovorca hasičov.

      

Tlačové oddelenie miestnej pobočky ministerstva pre mimoriadne situácie predtým informovalo, že na palube bolo 14 ľudí vrátane posádky. Vrtuľník podľa neho prevážal členov lesnej stráže. Zdroj z prostredia miestnej bezpečnosti hovoril o 17 ľuďoch na palube. V Chabarovskom kraji zúria v súčasnosti štyri lesné požiare na ploche viac ako 52 hektárov, dodala agentúra ITAR-TASS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies