V Česku vypukla Jágrmánia, stihol si už vystreliť z novinárov a kontrakt musel podpísať so svojím otcom, inak by ako majiteľ klubu rokoval sám so sebou!

NETKY.SK • 1 Február 2018, 14:13 • 2 min
V Česku vypukla Jágrmánia, stihol si už vystreliť z novinárov a kontrakt musel podpísať so svojím otcom, inak by ako majiteľ klubu rokoval sám so sebou!

PRAHA/BRATISLAVA - Český hokejista Jaromír Jágr priletel do rodných Čiech iba pred niekoľkými hodinami, ale jeho prítomnosť stihla spôsobiť poriadny rozruch. Po prílete preto radšej využil neoficiálny východ z príletového terminálu, pred vchodom čakali desiatky novinárov. Jágr sa zástupcom médií neskôr ospravedlnil na sociálnych sieťach, bol však už dávno doma.

slovakia

left justify in out

Dnes prvýkrát trénoval s prvoligovým Kladnom, ktorého je vlastníkom. Na svoj úvodný zápas v drese "rytierov" od príchodu z Calgary Flames by mal nastúpiť už túto sobotu proti Benátkam. Nie však proti tým talianskym, ale Benátkam nad Jizerou. Ešte predtým stihla žijúca hokejová legenda uzatvoriť narýchlo  kontrakt s kladenským klubom. Aby cituácia nevyznela komicky prizval si na podpis svojho otca, pretože ako majiteľ klubu by defacto zmluvu podpisoval sám so sebou.                     

                                     

Čoskoro 46-ročný útočník môže v priebehu sezóny hrať striedavo aj za extraligový Třinec. Stať sa tak môže v prípade, že Kladno vypadne z play-off alebo z baráže. "Ale mojou prioritou je čo najviac pomôcť Kladnu. Len v prípade predčasného konca sezóny prichádza do úvahy aj Třinec,"  uviedla hokejová legenda na prvej oficiálnej tlačovke v Česku.

 

img

 

Českého hokejistu však naďalej trápi zranené koleno a podľa jeho vlastných slov sa môže stať, že v prvých zápasoch za Kladno nastúpi len na niekoľko úvodných striedaní. jeho prvé kroky v česku smerovali za mágom v oblasti medicíny profesorom Pavlom Kolářom, ktorý okrem najprominentnejších športovcov liečil napríklad aj Václava Havla."Dostal som injekciu do kolena, bolesť vraj bude v nasledujúcich dňoch veľká," prezradil Jágr.

 

O jeho služby mali záujem aj ďalšie európske kluby. "Veľký záujem bol tiež z Berlína, ktorý ma lákal už pred štartom tejto sezóny," dodal s úsmevom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies