V Česku sa zrútil most: Neprežili štyria robotníci vrátane jedného Slováka!

NETKY.SK • 5 September 2014, 10:11 • 2 min
V Česku sa zrútil most: Neprežili štyria robotníci vrátane jedného Slováka!

PRAHA - Záchranári v noci vytiahli zo sutín mostu, ktorý sa vo štvrtok zrútil v českej obci Vilémov neďaleko mesta Chotěboř, postupne telá štyroch mŕtvych robotníkov. Sú to traja Česi a jeden Slovák. V sutinách by už nemal byť žiadny človek. V dobe nešťastia bolo pod mostom šesť robotníkov, dvoch z nich sa podarilo vytiahnuť počas štvrtka.

slovakia

left justify in out

Prvého robotníka vyslobodili už popoludní, muž slovenskej národnosti bol poranený len ľahko. Druhý vytiahnutý večer má ťažké poranenia, jeho stav je však stabilizovaný. Na mieste zasahovalo zhruba sto záchranárov, kynológovia so psami, psychológovia a ďalší odborníci. O vytiahnutí štyroch robotníkov informovala v piatok ráno hovorkyňa krajskej polície Dana Čírtková. Hasiči sa podľa jej slov teraz pripravujú na pokračovanie likvidačných prác, vyšetrovatelia budú pokračovať v zisťovaní dôkazov. Príčina zrútenia mosta zatiaľ nie je známa. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies