V Česku sa zrútil cestný most: Medzi zavalenými boli aj traja robotníci zo Slovenska

NETKY.SK • 4 September 2014, 17:41 • 2 min
V Česku sa zrútil cestný most: Medzi zavalenými boli aj traja robotníci zo Slovenska

PRAHA - Cestný most v rekonštrukcii sa dnes popoludní zrútil so zatiaľ neznámych príčin v obci Vilémov v českom kraji Vysočina.

slovakia

left justify in out

Pátranie po štyroch zavalených mužoch, ktorí dnes v mestečku Vilémov v českom kraji Vysočina zostali pod troskami zrúteného cestného mostu v rekonštrukcii, pokračuje a bude pokračovať po celú noc. Informovali o tom české médiá s odvolaním sa na policajné a záchranárske zdroje.
     

Podľa nich sa pod troskami ocitlo šesť osôb, z ktorých sa jedna po ošetrení už vrátila na miesto nešťastia, aby pomohla s lokalizáciou kolegov. Po štyroch hodinách sa podarilo sa zachrániť aj druhého zavaleného, ktorého stav si vyžaduje letecký prevoz do nemocnice.
      

Štyria robotníkov však zostávajú stále nezvestní. Správy o tom, že by si nešťastie vyžiadalo jednu obeť, zatiaľ žiadny oficiálny zdroj nepotvrdil.
      

Traja zo zavalených sú občanmi ČR, traja sú zo Slovenska, informovala spravodajská televízia ČT24 a odvolaním sa na údaje od stavebnej firmy.
      

Mestečko Vilémov, ktoré leží v okrese Havlíčkov Brod na hraniciach kraja Vysočina a Pardubického kraja, má okolo 1000 obyvateľov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies