V Česku príležitosť nedostal, Slavia posiela Vantrubu späť na Slovensko

NETKY.SK • 10 Január 2019, 09:57 • 2 min
V Česku príležitosť nedostal, Slavia posiela Vantrubu späť na Slovensko

PODBREZOVÁ - Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Martin Vantruba sa pred niekoľkými dňami zapojil do prípravy fortunaligového klubu FK Železiarne Podbrezová, kde by mal v jarnej časti aktuálneho ročníka 2018/2019 hosťovať z tímu úradujúceho českého vicemajstra SK Slavia Praha.

slovakia

left justify in out

K definitívnej dohode klubov zatiaľ nedošlo. "Ešte to nie je spečatené, stále rokujeme, keďže Martin je na súpiske Slavie pre Európsku ligu ako tretí brankár a Pražania zaňho musia vyriešiť náhradu. Chlapec sa s nami pripravuje, všetko však záleží na Slavii," uviedol športový manažér podbrezovského klubu Michal Budovec.

 

Funkcionári "zošívaných" prednedávnom avizovali, že 20-ročného rodáka z Trnavy v jarnej časti tejto sezóny umiestnia na hosťovanie. Chcú, aby pravidelne chytal. Vantruba je hráčom Slavie od minulej zimy. Ročník 2017/2018 však ešte dokončil v Spartaku Trnava a prispel k zisku majstrovského titulu. Až následne sa presunul do pražského Edenu. Na jeseň sa trikrát objavil na lavičke Slavie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona