V Česku pátrajú po dvojici cudzincov, ktorí v K. Varoch ukradli briliantový prsteň

NETKY.SK • 3 Máj 2018, 19:14 • 2 min
V Česku pátrajú po dvojici cudzincov, ktorí v K. Varoch ukradli briliantový prsteň

PRAHA - Česká polícia sa obrátila vo štvrtok na širokú verejnosť so žiadosťou o pomoc pri pátraní po dvojici cudzincov, ktorá v stredu odcudzila v klenotníctve v Karlových Varoch briliantový prsteň v odhadovanej hodnote asi 1,5 milióna Kč.

slovakia

left justify in out

Oboch podozrivých zachytili pri čine bezpečnostné kamery, takže polícia zverejnila tak videozáznam, ako aj fotografie dvojice, ktorá si pod zámienkou záujmu o šperky prišla najskôr budúce miesto činu "zmapovať" a potom ho už "úspešne navštívila" po druhý raz.

 

"Muž využil nepozornosť druhej z predavačiek a z výkladnej skrine vybral zlatý prsteň s briliantmi v momente, keď jej prstom ukazoval iný prsteň. Potom si briliantový prsteň strčil do vrecka nohavíc a následne pár opustil klenotníctvo," popísala krádež pre internetový server iDNES.cz policajná hovorkyňa Kateřina Böhmová.

 

Majiteľ prišiel na krádež až s časovým odstupom a zalarmoval políciu. Hľadaný muž môže mať 35-45 rokov, je vysokej silnejšej postavy, má tmavšiu pleť, nosí upravenú bradu a má preriedené tmavé vlasy. V čase činu mal oblečenú svetlú košeľu s dlhým rukávom, svetlo hnedé nohavice a čierne spoločenské topánky.

 

Jeho komplicka je v podobnom veku, menšej strednej postavy, má dlhšie čierne vlasy a tmavšiu pleť. V čase činu mala oblečené čierne šaty, čierne legíny, svetlý sveter a čierne topánky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies