V Česku havarovala Cessna 150, pilot podľahol početným zraneniam

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 19:10 • 2 min
V Česku havarovala Cessna 150, pilot podľahol početným zraneniam

PRAHA - Havária lietadla typu Cessna 150, ku ktorej došlo dnes popoludní v okolí juhočeských Strakoníc, si vyžiadala život pilota. Ten zahynul na mieste nešťastia, neprežil početné zranenia. Informoval o tom internetový server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Telo nešťastníka, ktorý bol podľa policajných zdrojov na palube sám, je zaklinené vo vraku stroja, na jeho vyslobodenie čakali na mieste príslušníci juhočeského krajského hasičského záchranného zboru.

 

Podľa slov ich hovorkyne Venduly Matějů hasiči mnoho práce nemali, pretože stroj ani po dopade na pole nezachvátili plamene. Na mieste sa očakával príchod pracovníkov leteckej inšpekcie. Príčiny nešťastia objasní až vyšetrovanie.

 

V Juhočeskom kraji došlo k tragickej leteckej havárii naposledy pred dvoma rokmi. Vtedy sa v okolí Českých Budějovíc zrútilo športové lietadlo, v ktorého troskách našli smrť dvaja muži vo veku 57 a 63 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies