V Česku havaroval francúzsky autobus plný detí, zomrela tínedžerka

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 11:51 • 2 min
V Česku havaroval francúzsky autobus plný detí, zomrela tínedžerka

ROKYCANY - Jedna tínedžerka prišla v pondelok o život pri havárii francúzskeho autobusu plného študentov pri českom meste Rokycany. Ďalších vyše 40 ľudí utrpelo zranenia, z toho traja ťažké.

slovakia

left justify in out

Pôvodné správy hovorili, že zahynul šofér, zdravotníci však spresnili, že obeťou je 16-ročné dievča. Autobus viezol asi 50 ľudí, väčšinou mladých vo veku od 15 do 20 rokov. Nehoda sa stala ráno okolo pol siedmej smerom na Prahu pri zjazde na Rokycany. Autobus prerazil zvodidlá pri zjazde, chvíľu šiel po poli a následne po náraze do niekoľkých stromov zišiel na cestu pod diaľnicou, kde vrazil do protisvahu.

Ako informovala hovorkyňa miestnych hasičov Pavla Jakoubková, 41 ľudí utrpelo zranenia rôzneho rozsahu, z ktorých najmenej desať museli hospitalizovať. Autobus patril francúzskej spoločnosti Champagne Mobilites. Príčiny nehody polícia vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies