V Česku došlo k rodinnej tragédii, muž si vyvraždil vlastnú rodinu

NETKY.SK • 8 November 2020, 11:19 • 2 min
V Česku došlo k rodinnej tragédii, muž si vyvraždil vlastnú rodinu

KLADNO – Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov v nedeľu prevzala vyšetrovanie násilného trestného činu v obci Líský, ktorá sa nachádza približne 50 km od Prahy.

slovakia

left justify in out

Podľa dostupných informácií, polícia na mieste činu našla troch mŕtvych. Dve ženy a muža, ktorý je pravdepodobne páchateľom. Prežil iba novorodenec. Hovorkyňa väzenskej služby v Českej republike Petra Kučerová potvrdila, že muž bol členom ich zložiek.

 

Susedia započuli streľbu

Na mieste boli vyšetrovatelia od soboty večera až do skorých ranných hodín. Zatiaľ však nie je jasný motív dvojnásobnej vraždy a samovraždy. Hovorí sa však o žiarlivosti či rodinných sporoch.

 

„Ľudia počuli streľbu, stalo sa to v jednom rodinnom dome, asi rodinná tragédia,“ povedal v sobotu pre iDnes.cz starosta obce Lísky. Polícia pracuje s verziou, že strieľal muž, ktorého našli mŕtveho. Zomrela tiež aj jeho partnerka a jej matka.

 

Prežil iba novorodenec

V dome, kde sa strieľalo žila 4-členná rodina, pričom prežilo iba trojtýždňové dieťa. „Novorodenec je mimo ohrozenia života,“ povedala hovorkyňa stredočeských záchranárov Petra Effenbergerová.

 

Smrti unikla aj 12-ročná dcéra zavraždenej matky. Tá sa v tom čase nachádzala u svojho biologického otca. Obec bola v sobotu večer čiastočne uzavretá. Polícia uviedla, že miesto činu má pod kontrolou a nikomu nehrozí nebezpečenstvo.

 

Mohlo by vás zaujímať: Ostravou otriasla hrozná vražda. Pozitívne testovaný muž dobodal svoju priateľku, aby ju ochránil pred koronavírusom

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies