V Česku dolapili nebezpečného hľadaného muža vďaka zariadeniu na nočné videnie

NETKY.SK • 20 September 2014, 09:58 • 2 min
V Česku dolapili nebezpečného hľadaného muža vďaka zariadeniu na nočné videnie

PRAHA - Obyvatelia obce Rusín v okrese Bruntál v Moravskosliezskom kraji si môžu vydýchnuť, píše spravodajský server denníka Právo. Policajtom sa totiž po viac než 24 hodinách podarilo v noci nadnes zadržať nebezpečného 60-ročného muža, po ktorom na Bruntálsku pátrali od štvrtka. Muž je podozrivý zo závažného trestného činu.

slovakia

left justify in out

"Krátko po 02.00 h zadržala hliadka cudzineckej polície podozrivého muža. Pri zákroku nedošlo k zraneniu osôb. Podozrivý bol zadržaný v teréne, hliadka bola vybavená špeciálnou technikou - zariadením na nočné videnie," citoval webový server Novinky.cz krajskú policajnú hovorkyňu Gabrielu Holčákovú.
      

Dodala, že policajti budú teraz pokračovať v trestnom konaní, okrem iného aj vypočúvaním podozrivého. Muž sa mal vo štvrtok v Rusíne dopustiť násilného trestného činu. Po incidente utiekol a skrýval sa na neznámom mieste. Akého činu sa dopustil, polícia neinformovala. Prípadom sa však zaoberá krajská kriminálka, ktorá väčšinou vyšetruje závažné trestné činy, analyzujú Novinky.cz, on-line server denníka Právo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies