V Českom domove pre seniorov došlo k vražde! O život prišli dvaja penzisti

NETKY.SK • 7 Február 2019, 07:40 • 2 min
V Českom domove pre seniorov došlo k vražde! O život prišli dvaja penzisti

PRAHA - Násilnú smrť dvoch ľudí vyšetrujú od stredajšieho večera českí policajti v okrese mesta Rokycany v Plzenskom kraji.

slovakia

left justify in out

Prípad sa odohral v domove pre seniorov v obci Břasy. Podľa informácií denníka Právo zomreli dvaja starší ľudia, po páchateľovi polícia pátra. Na mieste bola v stredu večer plzenská krajská kriminálka, ktorá vyšetruje vraždy, aj súdny lekár.

 

img

 

Podľa informácií Práva sú obeťami starší muž a staršia žena. Muž zomrel v izbe, telo ženy skončilo pod balkónom. Polícia po páchateľovi pátra, má opis auta, s ktorým mal z miesta ujsť.

 

Polícia oznámenie o prípade prijala po deviatej hodine večer, uviedla policajná hovorkyňa Pavla Burešová. Kriminalisti prípad vyšetrujú ako podozrenie na vraždu.

 

img

 

"S ohľadom na aktuálnosť prípadu a na to, aby sme nenarušili priebeh trestného konania, nebudeme zatiaľ k prípadu zverejňovať žiadne bližšie informácie," dodala Burešová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies