V českej nemocnici strieľal opitý muž!

NETKY.SK • 8 Jún 2022, 11:18 • 2 min
V českej nemocnici strieľal opitý muž!

TŘINEC - Prípad sa stal v stredu ráno v areáli nemocnice v Třinci na severovýchode Česka.

slovakia

left justify in out

Polícia po príchode na miesto činu zadržala dvoch podozrivých mužov. Nikto neutrpel zranenia, informuje TASR podľa vyhlásenia polície na Twitteri. „Zadržaní sú v podnapitom stave a budeme s nimi pracovať hneď, ako to okolnosti dovolia,“ uviedla polícia.

 

Podľa serveru iDNES.cz sa dvaja podnapití muži pohádali s vrátnikom nemocnice a jeden z nich následne vytiahol zbraň a vystrelil. Incident sa odohral v skorých ranných hodinách a zaobišiel sa bez zranení.

 

Prečítajte si tiež: Vykoľajil sa vlak. Hlásia desať mŕtvych a 50 zranených!

 

Novojičínsky deník priniesol informáciu, že v nemocnici strieľali zo samopalu. Primátorka mesta Věra Palkovská už o situácii diskutovala s riaditeľom nemocnice Jiřím Veverkom. V meste chce zvýšiť bezpečnosť tam, kde je zvýšená koncentrácia ľudí.

 

 

„Našťastie sa všetko obišlo bez zranení. Je to v každom prípade hrozná udalosť, ktorú neberieme na ľahkú váhu. Spoločnosť si prechádza zložitým obdobím, na ktorom sa podpísala nielen covidová pandémia, ale tiež vojna na Ukrajine,“ komentovala udalosť primátorka.

 

 

Možno vás zaujme: Hlohovčanov trápia pouličné bitky. Polícia ozrejmila, čo sa deje

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona