V Čermeli pri dopravnej nehoda zahynula žena

NETKY.SK • 19 September 2013, 18:14 • 2 min
V Čermeli pri dopravnej nehoda zahynula žena

KOŠICE – Tragická dopravná nehoda sa dnes stala na Čermeľskej ceste za Košicami. Ako informoval dôstojník operačného strediska košických hasičov Miroslav Betuš, hasičov na miesto nehody zavolala polícia.

slovakia

left justify in out

Po príchode na miesto hasiči zistili, že ide o dopravnú nehodu dvoch motorových vozidiel Toyota RAV4 z Košíc, ktoré viedol Jan Č., a Peugeota so spišskonovoveským evidenčným číslom, ktorý viedol Ondrej P. z Rudnian. Spolujazdkyňa z Peugeotu Zuzana A. bola na mieste mŕtva, spolujazdkyňa z Toyoty Mária Č. bola mimo vozidla a ošetrovali ju lekári. Mŕtvu ženu museli hasiči vystrihnúť pomocou hydraulického náradia. Po zadokumentovaní nehody políciou hasiči pomohli havarované autá naložiť na vozidlá odťahovej služby, následne odstránili prevádzkové kvapaliny, ktoré vytiekli z havarovaných áut.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona