V centre Milána zastrelili talianskeho podnikateľa a jeho partnerku

NETKY.SK • 11 September 2012, 11:33 • 2 min
V centre Milána zastrelili talianskeho podnikateľa a jeho partnerku

V centre Milána zastrelili talianskeho podnikateľa a jeho partnerku - Krimi Dvaja útočníci na skútroch zastrelili talianskeho podnikateľa a jeho priateľku z krátkej vzdialenosti v noci nadnes v rušnej milánskej ulici, informovala agentúra Reuters. Podľa m

slovakia

left justify in out

img

Dvaja útočníci na skútroch zastrelili talianskeho podnikateľa a jeho priateľku z krátkej vzdialenosti v noci nadnes v rušnej milánskej ulici, informovala agentúra Reuters. 
      Podľa miestnej polície 43-ročného Massimilana Speltu, bývalého majiteľa farmaceutickej spoločnosti, zasiahlo päť výstrelov. Jeho 21-ročnú dominikánsku partnerku zastrelili, keď sa pokúšala z miesta uniknúť. V rukách držala svoju 18-mesačnú dcéru, ktorá útok prežila.
      Tváre vodiča skútra a strelca zakrývali prilby.
      Podobné mafiánske vybavovanie si účtov nie je v Taliansku ničím výnimočným. Organizovaný zločin v krajine sa dlho spájal so Sicíliou, Neapolom, Kalábriou a inými chudobnejšími regiónmi na juhu. Počas uplynulých rokov sa však aktivity mafie, najmä kalábrijskej organizácie 'Ndrangheta, rozšírili až do bohatšieho severu.
      Motív streľby polícia bezprostredne nepotvrdila.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona