V centre mesta bude opäť Trnavský rínek

NETKY.SK • 6 Október 2013, 15:45 • 2 min
V centre mesta bude opäť Trnavský rínek

TRNAVA - V ponuke budú lokše z Ružindola, víno zo Suchej nad Parnou a ďalšie špeciality od miestnych výrobcov.

slovakia

left justify in out

Po úspešnej júnovej premiére sa do centra mesta opäť vráti Trnavský rínek. Jeho návštevníci si v sobotu od 9:00 do 16:00 na Divadelnej a Františkánskej ulici budú môcť kúpiť domáce džemy, sirupy, koláče, v ponuke budú aj koreniny a bylinky, ručne vyrábané šperky či keramika. Jedným z cieľom organizátorov je podpora poctivých lokálnych výrobcov, preto na jesennom Trnavskom rínku nebudú chýbať domáce lokše z Ružindola či víno zo Suchej nad Parnou a ďalšie špeciality z okolia Trnavy.

Počas celého dňa bude pripravený na nádvorí Spolku sv. Vojtecha sprievodný program: pre najmenších divadielka, výtvarné dielne a súťaže, na ulici vystúpi domáca kapela, bude aj literárna čítačka a tvorivé dielne sľubujú aj viacerí predajcovia.      Novodobý Trnavský rínek mal svoju premiéru v júni tohto roku a stretol sa s mimoriadnym záujmom Trnavčanov. Organizuje ho nezisková organizácia Bronco, projekt finančne podporila Nadácia Intenda.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies