V centrále KHL už zaregistrovali zmluvu Baranku so Slovanom

NETKY.SK • 25 Júl 2014, 11:30 • 2 min
V centrále KHL už zaregistrovali zmluvu Baranku so Slovanom

BRATISLAVA - V centrále Kontinentálnej hokejovej ligy v Moskve po týždni od uzavretia oficiálne zaregistrovali kontrakt slovenského obrancu Ivana Baranku so Slovanom Bratislava. Obe strany sa dohodli na zmluve už minulý týždeň, jej platnosť musela potvrdiť moskovská hráčska matrika.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný bek, ktorý v minulej sezóne pôsobil v konkurenčnom Avangarde Omsk, súhlasil s podmienkami spolupráce na jeden rok. Ivan Baranka pôsobí v KHL od jej vzniku v lete 2008, okrem Omsku hral aj za Ufu a Spartak Moskva. Skúsenosti má aj z NHL, v ktorej za New York Rangers absolvoval jediný duel, väčšiu časť zámorskej kariéry strávil v nižších súťažiach. V posledných rokoch pravidelne nastupuje za slovenskú reprezentáciu na vrcholných podujatiach. Absolvoval ostatné dva olympijské turnaje a tri MS vrátane šampionátu v roku 2012 so strieborným leskom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies