V Čechách sa rúca vláda, Schwarzenberg tradične spí!

NETKY.SK • 14 Jún 2013, 16:46 • 2 min
V Čechách sa rúca vláda, Schwarzenberg tradične spí!

PRAHA – Policajná razia, pri ktorej boli zatknutí českí politici, lobisti a biznismeni hýbe celým Českom. Teda nie celým... jeden český občan zhodou okolností člen Poslaneckej snemovne Karel Schwarzenberg počas rozpravy o mimoriadnej situácie zaspal.

slovakia

left justify in out

Aristokrat Schwarzenberg si „schrupol“ počas prejavu svojho straníckeho kolegu z TOP 09 Miroslava Kalouska. Český minister zahraničných vecí sa netají tým, že si rád pospí. Napríklad pri prejave prezidenta Zemana v parlamente sa médiám posťažoval, že prezident moc kričal a nemohol spať.

Česká polícia pri záťahu na politikov a lobistov zaistila až 150 miliónov korún v hotovosti a niekoľko desiatok kilogramov zlata. Šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta uviedol, že jeho ľudia uskutočnili 31 domových prehliadok. Detektívi zatkli počas mimoriadne rozsiahlej akcie osem ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies