V Čechách padali Jackpoty ako na bežiacom páse: Pribudlo sedem milionárov!

NETKY.SK • 28 August 2014, 16:58 • 2 min
V Čechách padali Jackpoty ako na bežiacom páse: Pribudlo sedem milionárov!

PRAHA - Jackpoty v prvom i druhom ťahu českej Športky padli pri stredajšom losovaní. Ďalšie miliónové výhry priniesol jackpot druhého poradia.

slovakia

left justify in out

Superjackpot českej Športky však odolal a zostáva v ňom takmer 110 miliónov Kč.
     

Informovali o tom dnes internetový server Novinky.cz a denník Právo s odvolaním sa na hovorcu stávkovej spoločnosti Sazka Václava Friedmanna, podľa ktorého sa z výhry v rádovo miliónoch Kč tešilo celkovo sedem stávkujúcich.
     

Jackpot v prvom ťahu padol vďaka "športkárovi" z okolia Olomouca, ktorého výhra činí viac ako 5,5 milióna Kč. O jackpot prvého poradia druhého ťahu sa rozdelili dvaja výhercovia, ktorí vďaka ďalším výhram získali po viac ako 8,5 milióna Kč. Jackpot druhého poradia druhého ťahu zlomili traja stávkujúci, každý z nich získal viac ako 1,1 milióna Kč.
     

Siedmym novým milionárom je hráč z okresu Kladno, ktorý zlomil jackpot hry Šanca a spoločne s ďalšími menšími výhrami sa môže tešiť na celkovo viac ako 2,8 milióna Kč.
     

Česká stávková spoločnosť Sazka eviduje v tomto roku už 67 milionárov, ktorí vyhrali celkovo takmer 513 miliónov Kč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies