V Čečensku našli telo viceprezidenta Ruskej zápasníckej federácie

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:27 • 2 min
V Čečensku našli telo viceprezidenta Ruskej zápasníckej federácie

MOSKVA - V čečenskej obci Čiški našli v nedeľu telo Adlana Varajeva, prvého viceprezidenta Ruskej zápasníckej federácie, ktorý bol nezvestný od začiatku mája. Pre agentúru TASS to potvrdil trojnásobný olympijský víťaz v zápasení Buvajsar Sajtijev.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatštyriročný Varajev bol nezvestný od 3. mája, keď spadol do rieky. Sajtijev povedal, že Varajevovo telo po nájdení identifikovali jeho príbuzní.

 

"Odvtedy, čo sa to stalo, sa pátranie nezastavilo. Mnoho ľudí po ňom pátralo v nepriaznivom počasí, v oblasti náchylnej na zosuvy pôdy. Mnohí ešte dúfali, že ho nájdu živého," dodal Sajtijev.

 

Varajev bol prvým športovcom čečenskej národnosti, ktorý získal olympijskú medailu: v roku 1988 si v Soule v zápasení voľným štýlom vybojoval striebro. V roku 1987 sa stal majstrom sveta, rok predtým skončil ako druhý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies