V Cagliari ďalšia trénerská zmena, tím povedie Pulga

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 10:03 • 2 min
V Cagliari ďalšia trénerská zmena, tím povedie Pulga

CAGLIARI - Bývalý tréner Ivo Pulga sa vrátil na lavičku futbalistov Cagliari v pozícii jej šéfa. Vedenie klubu talianskej Serie A sa rozhodlo po nedeľňajšej prehre 1:3 s AS Rím odvolať doterajšieho kouča Diega Lópeza.

slovakia

left justify in out

Tím zo Sardínie prehral štyri z ostatných piatich zápasov a od začiatku kalendárneho roka vybojoval v súbojoch po tri body len trikrát. Prezident Cagliari Massimo Cellino sa snažil prepustiť Lópeza už vo februári, napokon ho ponechal vo funkcii a dosadil k nemu Pulgu ako asistenta.

 

Pulga viedol Cagliari v sezóne 2012/2013, López bol vtedy jeho asistentom. Vlani v júli si úlohy vymenili. V talianskej Serie A prišlo v tejto sezóne už k štrnástej trénerskej zmene a po poslednom kole k druhej, keď len o pár hodín skôr Catania prepustila Rolanda Marana a nahradila ho Mauriziom Pellegrinom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona