Výbuch v ázijskej reštaurácii v Šali: Evakuovali 40 ľudí!

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 12:28 • 2 min
Výbuch v ázijskej reštaurácii v Šali: Evakuovali 40 ľudí!

ŠAĽA – Štyri desiatky ľudí museli dnes ráno evakuovať z obytného domu na ulici P. Pázmáňa v Šali kvôli výbuchu, ku ktorému došlo v ázijskej reštaurácii v prízemí budovy.

slovakia

left justify in out

Na mieste sa už nachádza výjazdová skupina a pyrotechnik. Spoločne prehľadávajú vnútorné a vonkajšie priestory. „Pri výbuchu nebol našťastie nikto zranený“, uviedla Bruchterová.

 

Polícia zistila, že dnešný výbuch v reštaurácii na prízemí obytného domu na ulici P. Pázmáňa v Šali spôsobila zábavná pyrotechnika. Informovala o tom nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Podľa jej slov sa vyšetrovateľom podarilo zistiť, že zábavnú pyrotechniku niekto položil pred dvere reštaurácie. "Skôr, ako došlo k explózii, vhodil neznámy páchateľ do vnútorných priestorov reštaurácie pravdepodobne cez okno kameň. Dôsledkom výbuchu boli poškodené okná a dvere na budove," uviedla Bruchterová.
      

Kriminalistický technik už na mieste zaistil stopy, ktoré budú podrobené expertíze a znaleckému skúmaniu. Motív konania doposiaľ neznámeho páchateľa je predmetom vyšetrovania. Škoda zatiaľ nebola vyčíslená. Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies