V byte Philipa Seymoura Hoffmana našli až 65 obálok s heroínom!

NETKY.SK • 4 Február 2014, 09:30 • 2 min
V byte Philipa Seymoura Hoffmana našli až 65 obálok s heroínom!

NEW YORK- Po smrti amerického oscarového herca Philipa Seymoura Hoffmana pribudli správy o náleze veľkého množstva drog v jeho byte v New Yorku. Napísala o tom dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

 V byte sa údajne našlo 65 obálok s heroínom, ďalších päť bolo prázdnych. Zo začiatku americké médiá informovali o 50 vrecúškach s drogami. Príčinu smrti určí súdna pitva, ale predávkovanie sa považuje za pravdepodobné.
     
Hoffmanova dlhoročná partnerka Mimi O'Donnellová, s ktorou mal tri deti, herca videla ešte deň pred jeho smrťou a aj s ním telefonovala. Vyšetrovateľom povedala, že mala pocit, akoby bol Hoffman pod vplyvom drog.
     
K 46-ročnému hercovi, ktorý získal Oscara v kategórii najlepší herec v hlavnej úlohe za životopisnú snímku Capote o spisovateľovi Trumanovi Capotem z roku 2005, privolal záchranárov v nedeľu jeho priateľ. V ľavej ruke mal herec podľa nepotvrdených správ vpichnutú ihlu. Hoffman mal v minulosti dlho problémy s alkoholom a drogami. Pred niekoľkými rokmi však tvrdil, že sa z toho dostal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona