V byte ozbrojenca, ktorý držal rukojemníkov, našla polícia štyri telá

NETKY.SK • 4 Júl 2012, 12:16 • 2 min
V byte ozbrojenca, ktorý držal rukojemníkov, našla polícia štyri telá

V byte ozbrojenca, ktorý držal rukojemníkov, našla polícia štyri telá - Krimi Štyri mŕtve telá našla polícia pri zásahu v obytnom dome v nemeckom meste Karlsruhe, kde sa dnes zabarikádoval ozbrojený muž zadržiavajúci rukojemníkov. Medzi mŕtvymi je pravdep

slovakia

left justify in out

img

Štyri mŕtve telá našla polícia pri zásahu v obytnom dome v nemeckom meste Karlsruhe, kde sa dnes zabarikádoval ozbrojený muž zadržiavajúci rukojemníkov. Medzi mŕtvymi je pravdepodobne samotný ozbrojenec, ktorý spustil streľbu, keď ho chceli vysťahovať z bytu pre nezaplatené nájomné. Informoval o tom policajný hovorca.
      Muž bol údajne poľovník, ktorý vlastnil niekoľko zbraní. K streľbe došlo okolo 9.00 h.
      "Špeciálne jednotky prenikli do bytu po zaznamenaní dymu a našli štyri telá. Pravdepodobne jeden z nich je ozbrojenec," povedal hovorca pre agentúru Reuters.
      Medzi rukojemníkmi mali byť podľa stanice BBC súdny úradník, zámočník a majiteľ bytu.  
      Policajné jednotky okolie obytného domu v mestskej časti Nordstadt po streľbe uzavreli a snažili sa skontaktovať s ozbrojencom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona