V byte Liama Payna zo skupiny One Direction horelo

NETKY.SK • 4 September 2013, 11:33 • 2 min
V byte Liama Payna zo skupiny One Direction horelo

LONDÝN - V londýnskom byte speváka Liama Payna, ktorý je známy najmä ako člen formácie One Direction, vznikol požiar.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný Payne neutrpel žiadne zranenia, avšak jeho kamaráta museli hospitalizovať s popáleninami druhého stupňa. Oheň vznikol na balkóne, keď sa spomínaný priateľ snažil doplniť palivo ohrievača. Payne okamžite pribehol, aby mu pomohol uniknúť z plameňov. Následne privolali sanitku, ktorá ich odviezla do nemocnice.

Skupina One Direction, ktorú tvoria Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Records podnikateľa Simona Cowella podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom, ktorému sa ako prvej formácii z Veľkej Británie podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla vlani v novembri a ovládla britský aj americký albumový rebríček, pričom sa darilo i singlom Live While We're Young, Little Things a Kiss You. Tento rok vydajú ďalšiu štúdiovku s názvom Where We Are. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies