V butiku sestier Kardashianových došlo ku krádeži

NETKY.SK • 11 Január 2017, 16:22 • 2 min
V butiku sestier Kardashianových došlo ku krádeži

BRATISLAVA - V jednom z butikov amerických televíznych osobností Kim, Kourtney a Khloé Kardashianových došlo v pondelok ku krádeži. Páchateľka údajne z obchodu v Los Angeles ukradla oblečenie a parfumy v približnej hodnote 1600 dolárov (v prepočte vyše 1500 eur) a následne ušla so svojím komplicom, ktorý ju čakal v aute.

slovakia

left justify in out

Páchateľka údajne z obchodu v Los Angeles ukradla oblečenie a parfumy v približnej hodnote 1600 dolárov (v prepočte vyše 1500 eur) a následne ušla so svojím komplicom, ktorý ju čakal v aute. Polícia po nich momentálne pátra.

 

Ku krádeži došlo iba deň po tom, ako francúzska polícia zadržala sedemnásť ľudí v súvislosti s októbrovým lúpežným prepadnutím Kim Kardashian West. Podľa dostupných informácií do jej apartmánu v súkromnej rezidencii v Paríži vošli maskovaní lupiči a namierili na ňu zbraň. Manželku rappera Kanyeho Westa zviazali a nechali ju v kúpeľni, no fyzicky jej neublížili. Z apartmánu jej zmizli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur.

 

 

Kim Kardashian West, Kourtney Kardashian a Khloé Kardashian sú známe vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007). Spoločne vlastnia niekoľko značiek oblečenia, pričom každá z nich sa venuje aj vlastným projektom. Sú dcérami Kris Jenner a zosnulého amerického právnika arménskeho pôvodu Roberta Kardashiana, ktorý sa angažoval v procese s bývalým hráčom amerického futbalu O. J. Simpsonom. Majú tiež brata Roba a nevlastné sestry Kendall a Kylie Jennerové.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona