V Bundeslige bude po prvýkrát hlavným rozhodcom žena

NETKY.SK • 4 September 2017, 16:42 • 2 min
V Bundeslige bude po prvýkrát hlavným rozhodcom žena

Frankfurt - Bibiana Steinhausová pravdepodobne povedie zápas Herthy s Werderom. Dres domácich obliekajú aj dvaja slovenskí reprezentanti.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročná nemecká rozhodkyňa Bibiana Steinhausová sa pravdepodobne stane prvou ženou, ktorá povedie z pozície hlavného arbitra zápas najvyššej nemeckej futbalovej súťaže. Podľa informácií denníka Bild by mala viesť súboj medzi Herthou Berlín a Werderom Brémy. Dres Herthy oblieka aj dvojica slovenských reprezentantov Peter Pekarík a Ondrej Duda.

 

Nemecký futbalový zväz (DFB) túto informáciu zatiaľ nepotvrdil, delegáciu rozhodcov na najbližšie kolo Bundesligy zverejní vo štvrtok.

 

Steinhausová rozhodovala desať rokov v druhej najvyššej súťaži, pred sezónou 2017/2018 ju povýšili spolu s ďalšími troma do Bundesligy. Informovala agentúra DPA.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies