V budove, kde má Ján Slota byt, vykonala polícia raziu

NETKY.SK • 10 December 2015, 13:19 • 2 min
V budove, kde má Ján Slota byt, vykonala polícia raziu

ŽILINA – V rezidencii Gold Wing, kde má podľa TV JOJ byt bývalý predseda Slovenskej národnej strany Ján Slota, prebehla polícia raziu.

slovakia

left justify in out

Podľa TV Markíza bolo v centre Žiliny niekoľko policajných áut spolu so psami a z priestorov sa odrážali blýskajúce sa fotoaparáty. Podľa TV JOJ tento zásah súvisí s trestným oznámením, ktoré na Slotu podali dve nezletilé dievčatá za sexuálne obťažovanie.

 

Exšéf SNS prišiel do budovy Gold Wing okolo pol deviatej. K policajnej razii pre TV JOJ povedal: „Ale prosím vás.“

 

Slota má na krku dvojnásobné obvinenie zo znásilnenia

 

Podali ho dve 16-ročné dievčatá, ktoré ho mali obviniť zo znásilnenia, píše denník Plus 1 deň. Zdroj, ktorý si neželal byť menovaný prezradil, že dievčatá vypovedali, že ich znásilnili a predtým im mali podať psychotropné látky.

 

Bývalý primátor mesta Žilina a expredseda SNS Ján Slota považuje obvinenia dievčat za nezmysly, ktoré sa nezakladajú na pravde. "Čo sú to za nezmysly a klamstvá, nemám sa k čomu vyjadrovať. Vôbec o ničom neviem, že by niekto dal na mňa trestné oznámenie, je to pre mňa novinka," povedal Ján Slota.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona