V Budapešti zomrel Slovák! Neprežil zrážku s mikrobusom

NETKY.SK • 6 September 2021, 07:33 • 2 min
V Budapešti zomrel Slovák! Neprežil zrážku s mikrobusom

BUDAPEŠŤ - Muž prechádzal cez frekventovanú cestu na červenú. Napriek rýchlemu zásahu zdravotníkov Slovákovi nedokázali pomôcť.

slovakia

left justify in out

V Budapešti zahynul v sobotu v dôsledku dopravnej nehody občan Slovenska. Dopravný server baleset-info.hu v nedeľu uviedol, že muža, ktorý cez prechod na Andrássyho ceste pravdepodobne prechádzal na červenú, zrazil mikrobus.

 

Nehoda sa stala pri budove Opery, kde sa skupinka mladých ľudí zo Slovenska snažila prejsť cez cestu. Jeden z nich, 30-ročný muž, zrýchlil krok, zrejme chcel byť čo najskôr na druhej strane. Mikrobus prechádzajúci na zelenú ho zrazil, pričom chodca silný náraz odhodil do vzdialenosti približne 20 metrov.

 

Na miesto havárie prišli dve záchranárske jednotky, ktoré ani napriek rýchlemu zásahu už ťažko zranenému nedokázali pomôcť. Ostatní členovia skupiny zranenia neutrpeli. Okolnosti nehody vyšetruje Budapeštianske veliteľstvo polície (BRFK).

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies