V Budapešti sa začal festival Sziget, organizátori očakávajú 400-tisíc návštevníkov

NETKY.SK • 11 August 2014, 17:58 • 2 min
V Budapešti sa začal festival Sziget, organizátori očakávajú 400-tisíc návštevníkov

BUDAPEŠŤ - Mínus prvým dňom sa dnes začal v Budapešti 22. ročník medzinárodného festivalu Sziget.

slovakia

left justify in out

Organizátori tohtoročného sviatku hudby a zábavy na Starobudínskom ostrove očakávajú až 400.000 návštevníkov. Festival potrvá do 18. augusta.
     

Permanentky sa vypredali už 4. augusta. Podľa internetovej stránky Szigetfestival.hu sa to stalo po prvý raz v doterajšej 22-ročnej histórii festivalu. Pre potenciálnych záujemcov zostávajú už iba jednodňové lístky.
     

Podľa zakladateľa a hlavného organizátora Szigetu Károlya Gerendaia na festival smeruje viac návštevníkov z celej Európy. "Je to aj vďaka tomu, že Budapešť sa v poslednom období stala vyhľadávanou turistickou destináciou," povedal Gerendai.
     

Na festivale sa predstavia skupiny Blink-182, Queens of the Stone Age, Deadmau5, Placebo, Imagine Dragons, Skrillex, Macklemore & Ryan Lewis, Lily Allen, Bastille, Korn, Cee Lo Green, Manic Street Preachers, Kelis, The Prodigy, Outkast, Calvin Harris, Klaxons, The Bloody Beetroots, Madness a mnohí ďalší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies