V Budapešti čakajú Putina, platia prísne bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 17 Február 2015, 14:02 • 2 min
V Budapešti čakajú Putina, platia prísne bezpečnostné opatrenia

BUDAPEŠŤ - Delegácie ruského prezidenta Vladimira Putina, ktorý dnes pricestuje na pracovnú návštevu Budapešti, podľa spravodajského servera Nol.hu priletia postupne troma lietadlami IL-96. Putinove má pristáť o 14.00 h.

slovakia

left justify in out

Opancierovanú limuzínu hlavy štátu a flotilu ďalších vozidiel potrebných na ochranu ruského prezidenta dopravili už v pondelok na palube nákladného stroja IL-76. Ruskí podnikatelia priletia troma malými súkromnými lietadlami.

 

Maďarské Centrum boja proti terorizmu (TEK) spolu s políciou zaviedlo prísne bezpečnostné opatrenia v maďarskom hlavnom meste. Viaceré ulice a cesty, ktorými prejde Putinova delegácia, sú od poludnia úplne uzatvorené, niektoré uzatvoria iba počas prejazdu prezidentského konvoja. Na trasách platí dočasný zákaz zastavenia.

 

Okolie parlamentu, vrátane dunajského nábrežia, je uzatvorené už od 03.00 h. Popoludní uzatvoria okolie Námestia hrdinov, cintorína na Kerepesskej ceste a v Budínskych vrchoch okolie Sándorovho paláca - sídla maďarského prezidenta. Ľudí do uvedených oblastí púšťa polícia iba po podrobnej prehliadke. Na strechách budov sú ostreľovači.
     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona