V Bruseli sa konala konferencia gejov, ktorí chcú mať deti: Ich cena sa pohybuje medzi 60 až 150-tisíc

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 11:15 • 2 min
V Bruseli sa konala konferencia gejov, ktorí chcú mať deti: Ich cena sa pohybuje medzi 60 až 150-tisíc

BRUSEL – Na začiatku mája sa v Bruseli uskutočnila konferencia, ktorú organizovala organizácia Men Having Babies (Muži majú deti) pod názvom „Rodičovské možnosti pre európskych homosexuálnych mužov“.

slovakia

left justify in out

Na konferencii sa zúčastnilo asi 200 homosexuálov z Belgicka, Francúzska a Nemecka. Tým sa predstavili klinky z USA, Kanady a Indie, ktoré pracujú v oblasti prenájmu materníc. To je v Európskej únii zakázané.

 

Dieťa na predaj

Okrem zástupcov agentúr vystúpili na konferencii aj ľudia, ktorý majú s prenájmom agentúr mnoho skúseností. Ako prenájom prebieha? Podľa francúzskeho denníka Le Figaro na konferencii homosexuálom odporúčali, aby si vajíčko kúpili od študentky, ktorá má podobné črty, ako ten z dvojice, ktorý daruje spermie. Oplodnené vajíčko sa potom vloží do náhradnej matky.

 

Oraganizátori konferencie

 

img

 

Podľa zúčastnených na konferencii je najlepšie ako si dvojica zaobstará najmenej troch právnikov. „Jeden musí byť odborník na obchodné právo, druhý na občianske právo a rodičovstvo a tretí musí byť z krajiny, kde sa celý pôrod odohráva,“ cituje denník Le Figaro jedného z účastníkov konferencie.

 

Prišlo aj na otázku financií. Podľa jedného nemenovaného lekára cena za dieťa od náhradnej matky začína na 60-tisícoch eur. Cena sa však môže vyšplhať až na 150-tisíc, záleží aké má pár požiadavky na výzor svojho budúceho dieťaťa.

 

Názor žien

Na konferencii rozprávali aj ženy, ktoré obhajovali prenájom materníc. Podľa nich je etický a ženy to robia z altruistických dôvodov. Peniaze podľa nich nehrajú hlavnú úlohu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies