V Brodzanoch chce investor postaviť rekreačné zariadenie za milión eur

NETKY.SK • 24 August 2017, 11:24 • 2 min
V Brodzanoch chce investor postaviť rekreačné zariadenie za milión eur

BROZDANY - V Brodzanoch v okrese Partizánske plánuje súkromný investor vybudovať rekreačné zariadenie. Do nového komplexu, ktorý bude zameraný na ubytovanie, gastronomické služby a rekreáciu orientovanú na agro- a lesoturistiku, chce investovať asi milión eur.

slovakia

left justify in out

Zo zámeru, ktorý predložil Ján Miškeje na posúdenie orgánom ďalej vyplýva, že hlavnou funkciou navrhovaného zariadenia bude poskytovanie ubytovacích služieb v areáli s chovnou vodnou plochou s pretekajúcou vodou, prírodnou vodnou plochou starého koryta rieky Nitra, kde bude kontrolovaný komerčný lov rýb a ohradenou plochou s chovom diviačej, danielej, muflonej a srnčej lesnej zveri.

 

Investícia počíta s vybudovaním viacerých samostatných chatiek a rekreačnej zóny s viacúčelovým využitím umiestnených v oblasti lesa, uviedol Miškeje.

Realizáciu rekreačného zariadenia zdôvodnil podnikateľ z Bošian absenciou podobného areálu v širšom okolí, kde je malá ponuka voľnočasových aktivít v rámci rekreácie a cestovného ruchu, tiež výhodnou polohou v blízkosti okresných miest v Trenčianskom kraji, či dostupnosťou pre zahraničnú klientelu.

Navrhovaný areál Štvorlístok bude zaberať rozlohu asi 3,5 hektára, s jeho výstavbou chce investor začať budúci rok v lete, pričom by mal byť dokončený v lete 2021.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies