V Brodskom sa zo svačinky vykľula marihuana

NETKY.SK • 25 November 2016, 11:06 • 2 min
V Brodskom sa zo svačinky vykľula marihuana

BRATISLAVA – Marihuanu našla v aute u 34-ročného vodiča colnícka fenka Amira pri bežnej kontrole na hraničnom priechode Brodské.

slovakia

left justify in out

V stredu 23. novembra v dopoludňajších hodinách vodiča zastavila hliadka colníkov v automobile Škoda Felícia s dunajskostredským evidenčným číslom. Na výzvu colníkov, či prepravuje tovar, ktorý podlieha colnému alebo daňovému dohľadu, vyhlásil, že takýto tovar neprechováva ani neprepravuje. Následne ho colníci oboznámili s kontrolou so služobným psom. Opätovne ešte pred kontrolou vodič vyhlásil, že nič také neprepravuje. Počas kontroly senický psovod nasadil služobnú fenku Amiru vycvičenú na vyhľadávanie omamných a psychotropných látok.

 

Ako informovala hovorkyňa Colného úradu Trnava Iveta Zlochová, pes označil voľne položenú čiernu batožinu na mieste zadnej sedačky. V nej sa pod zloženým oblečením fyzickou kontrolou našiel alobalový balíček o veľkosti asi 20 x 20 x 6 cm. V balíčku sa nachádzala neznáma rastlinná sušina. V posledných dvoch týždňoch ide už o tretí nález omamných a psychotropných látok fenkou Amirou. „Prípad bol odovzdaný orgánom činným v trestnom konaní,“ dodala Zlochová.

 

Slovák colníkom tvrdil, že v alobale má len zabalenú „svačinu“. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona