V Brne po neuspokojivých výsledkoch došlo k trénerskej výmene

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 14:45 • 2 min
V Brne po neuspokojivých výsledkoch došlo k trénerskej výmene

BRNO - Český futbalový klub Zbrojovka Brno mení trénerov. Prehra v uplynulom ligovom kole v Jihlave bola posledným vystúpením Petra Čuhela na lavičke.

slovakia

left justify in out

Vedenie moravského klubu sa rozhodlo poveriť vedením mužstva Ludevíta Grmelu, ktorý doteraz koučoval juniorský tím a v pondelok na Vysočine robil asistenta. Dvojkou na lavičke bude šéftréner mládeže Luděk Zajíc. V A-mužstve končia doterajší asistent Petr Maléř a Josef Hron.
Bývalý stredopoliar Grmela bude na českej prvoligovej scéne nováčikom a verí, že sa mu podarí najvyššiu súťaž pre Brno zachrániť. Zbrojovka v pondelok v 22. kole českej ligy prehrala s Jihlavou 0:2, z posledných jedenástich neuspela v deviatich. Brno je v tabuľke na 13. mieste, od zostupových priečok ho momentálne delia tri body. Informácie priniesol klubový web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona