V Británii prešetrujú nehodu, po ktorej dvojica čakala na pomoc tri dni

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 12:30 • 2 min
V Británii prešetrujú nehodu, po ktorej dvojica čakala na pomoc tri dni

LONDÝN - Polícia v Škótsku začala vyšetrovanie prípadu, keď dvojicu mladých ľudí našli v havarovanom aute tri dni po ohlásení nehody neďaleko rušnej hlavnej cesty.

slovakia

left justify in out

Úrady v strednom Škótsku informovali, že v stredu našli v aute pri vozovke neďaleko mesta Stirling mŕtveho muža a vážne zranenú ženu. Prebieha vyšetrovanie, prečo záchranné služby a polícia nereagovali na hlásenia o havárii už v nedeľu ráno, keď sa stala.


Zástupkyňa hlavného policajného komisára Kate Thomsonová vo vyhlásení uviedla, že "z dôvodov, ktoré v súčasnosti prešetrujeme, na tieto hlásenia nikto nereagoval".


Zranená žena sa nachádza v kritickom stave v nemocnici v Glasgowe. Nehoda má zrejme súvislosť s prebiehajúcim vyšetrovaním zmiznutia dvoch osôb, 28-ročného Johna Yuilla a 25-ročnej Lamary Bellovej, ktorých naposledy videli v nedeľu, dodáva agentúra AP.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona